maandag 16 mei 2011

Er waren s’ morgens wat problemen met de koffers . Maar alles kwam toch goed .
We hadden wel wat vertraging, omdat de motor van de bus wat oververhit was.
Hadden we te veel bagage bij?Toen zijn we afgestapt bij het station van Hamoir.
We hebben een flinke wandeling gemaakt van ongeveer 5,4km met meteen een heel steile helling. Rond half 2 zagen we eindelijk het kasteel. Het lekkere eten stond ons al op te wachten. Eerst groentesoep, broccolipuree met vissticks en een salade bar en fruit als toetje hhhhhhhhhhhmmmm wat lekker! Daarna sjouwden we onze loodzware koffers de trappen op. Vlug even wat uitpakken en snel weer naar buiten voor de oriëntatieloop. Met een plannetje mochten we het domein gaan verkennen. Dat was ook niet al te gemakkelijk maar wel best tof. Daarna nog even ontspannen op de kamer en dan weer snel aan tafel voor het avondmaal:we hebben penne met bolognaisesaus gegeten en daarna pudding met hagelslag.
En een extra toetje van Maité voor haar verjaardag hhhhhhhmmmmmm! En nog een extra optreden van kasteelvrouw Jolanda en haar meid . Wij zullen deze week moeten proberen om als stoere ridders en knappe jonkvrouwen haar kasteelheer te redden van de boze heks. Zal het ons lukken ja of nee? We oefenden alvast in het bosspel (stratego). Een douche hebben we wel verdiend. Een mooie bezinning en dan naar bed. Slaap lekker tot morgen!
Verslaggevers van de dag : Sophie en Lien

4 opmerkingen:

 1. Super om al een verslag te lezen!!!
  Geniet ervan allemaal!!!
  Groetjes Sofie, mama van Jens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan alle kasteelburgers, we wensen jullie en hele fijne week toe en hopelijk zijn er niet teveel ridders of spoken aanwezig !!
  Speciale groeten aan Jens Broes, en Jens, je moet daar maar eens een heel mooi liedje zingen in een kasteel klinkt dat altijd heel schoon !!
  Veel plezier iedereen !
  groetjes vanuit het pierenland;
  Lut, Luc, Sanne, Wim en Joren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie hebben er al een super leuke eerste dag opzitten.
  Dat belooft voor de volgende dagen!
  Geniet ervan!
  Groetjes (en dikke knuffels voor Amber) Ilse en Robbe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi vijfdejaars van Scharrel.Ik heb even een mededeling te doen.Ik heb vannacht hier in Meer een spook en een vampier tegen gekomen maar het lukte me niet om hen te vangen!Met veel gebibber van de schrik ben ik er toch in geslaagd hen jullie adres door te geven en dat enge spook en bloeddorstige vampier richting jullie te sturen.Hopelijk krijgen jullie die twee te pakken want ik ben maar alleen en bang en jullie zijn met zoveel en ontzetten stoer!Groetjes van een bange mama!!!!(kusjes aan Pim mijn stoere ridder)

  BeantwoordenVerwijderen